Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 22 mars 2023

Av Malin - 22 mars 2023 11:51

Tänk när man var ung och var ut onsdag, fredag och lördag vareviga vecka :) Det var aldrig tal om man skulle ut utan hos vem förfesten skulle vara. Och att man orkade jobba dagen efter kan jag inte förstå, nu är man ju inte människa förrän efter 3-4 dagar om man haft en festkväll hemma med tjejerna. Åldern tar ut sin rätt brukar det ju heta och stämmer nog i allra högsta grad när det gäller alkoholintag. Vi har planerat att ha en liten hemmafest någon helg och när vi har tjejfest hemma så är det inte mat som gäller, nej... Då är det snacks och sprattelvatten, vi surrar om allt mellan himmel och jord och ofta blir det under midjan skämt och relationer vi diskuterar. Trevligt brukar vi i alla fall ha och kommer oss inte i säng förrän efter 3-4 tiden. 


 


Från det ena till det andra så fick jag igår fick jag ett väldigt roligt meddelande på Instagram. Inte äkta givetvis utan av någon som tror att alla man skickar till är enkla i huvudet typ ;) I det meddelandet blev jag erbjuden en sugar daddy ha ha ha... Till saken hör att mannen på bilden garanterat var yngre än mig och sugar daddy när man snart fyller 55??? Då bör ju den herrn vara typ 80-90 år åtminstone. Fick mig i alla fall ett gott skratt för nog hade det varit bra betalning för ingenting ;)


 


Måste även berätta vad som hände i lördags. Jag och Wilma hade varit ut på morgontoaletten och när vi kommit in i lägenheten så välkomnades vi av ett brak som jag inte kunde lokalisera. Men jag behövde sedan bara komma in i vardagsrummet så såg jag vad det berodde på. Ett kort på pappa hade fallid och stött ner en kristallpåfågel och en skål, kortet hade vi på hans kista när han begravdes i september och sedan dess har det stått där i bokhyllan. Slumpen eller ville han ha något sagt? Glad att bara påfågeln i kristall gick sönder för den kan jag laga, skålen som jag köpt på Malta hade varit svårare att laga så att den hade varit snygg. Vad tror ni? Var det bara slumpten?


 


Idag har vaknade jag tidigt, just före 6, så gick ute med Wilma då för att sedan kunna ligga lite längre eftersom jag kom i säng först efter 3 igen. Efter lite vila fixade jag mat åt min fyrbenta vapendragare för att sedan hyvla vitkål, så snart ska jag ta och koka vätskan som ska på pizzasalladen. Jag äter ju egentligen inte bröd men blev igår sugen på pizza då jag tog lite fläskytterfilé och lade i marinad så i eftermiddag ska det bli pizza till middag tänkte jag mig :) Går snabbt att fixa så jag även har tomatsås klar så bara att svänga ihop degen som jag gör med bakpulver för att slippa ha den på jäsning längre tid. Känns som att det kan bli en god middag.


Nu ska jag ta mig lite te i min ursnygga mugg från Småstadsliv och sedan meditera lite tänkte jag. Håller på att utbilda mig till healer och pga mitt mående kan det ju ta lite längre men jag gör så gott jag kan :) 


 


Ha det bäst alla fina till nästa gång, blev inte så långt inlägg men det är ganska skönt att få skriva även om det inte är något jätteintressant för att skingra alla tankar som annars löper amok i mitt huvud ;)


Tjillevippen





Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards