Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 23 mars 2023

Av Malin - 23 mars 2023 06:54

Slog mig precis när jag satt vid datorn att jag har bloggat i 10 år :) Skulle det inte varit för alla unga småtjejer på jobbet skulle jag aldrig börjat. Mellan bokningar av kryssningar så surfade man på internet och givetvis var det ju alltid någon ung tjej som ville bli influencer och vi läste deras bloggar som man i många fall märkte var rena rama fantasier när man faktiskt visste hur deras liv var ;) I alla fall så skulle kryssningsföretaget vi jobbade för lägga ner kontoret här på orten efter 18 år och flytta allt till Stockholm, mycket möten och även enskilda samtal med facket. När jag var in till dem kom vi in på dessa fantasibloggar och jag bara kastade ur mig att jag ska också börja blogga och min blogg ska heta Bitterfittan Fyrtio Plus. Det var bara något jag kastade ur mig men när jag hade gått hemma i 3 månader tänkte jag att varför inte, så här landade jag och började skriva. 


 


Inte den mest aktiva av bloggare då jag ibland tycker att varje dag ser ut likadan men jag måste säga att ibland är det riktigt skönt att kunna skriva av sig. Som när mamma och pappa gått bort, då har det varit skönt att få sätta orden på pränt. Att kunna få skriva hur jäkla pissigt jag mår, skriva om kampen att gå ner i vikt, spy galla över något/någon eller helt enkelt bara skriva hur roligt man haft. För så är ju livet, som en berg och dalbana eller en väg med farthinder.


Ibland tänker jag "varför i hela världen sitter jag här och skriver för ingen läser ju det"... Men någon når man alltid, någon som kan ha varit med om liknande saker men har känt det som att de var den enda, det kan handla om vikt, psykiskt mående, sorg osv osv...

Livet är inte en björnfäll med en spegel där man sitter i underkläder och dricker choklad för ärligt, vem f-n gör det???? Det är ju inget annat än reklam för varor som dessa influencers fått gratis av företaget då de vet att de har en massa naiva följare som tror att när man är 20 år ska man bo i herrgård, vara gift, ha två barn, åka utomlands varje månad och vara framgångsrik influencer. 

Men vad tusan, kanske att det är nästa steg för mig, ska bara köpa några raffiga underkläder, göra till en liten myshörna och sätta mig där och dricka en kopp ingefärste. Smink måste jag inhandla för jag använder ju inte det, lösfransar/lösnaglar och en massa reservdelar i silikon. Tur att jag i alla fall har tuttarna så där sparar jag in pengar ha ha ha... Nä, skämt å sido, fint om man lyckas som influencer men tragiskt med alla som tror på de arrangerade fotona.


Så, denna dagen ett liv som Melker i Saltkråkan sa :) Har haft en riktig skitnatt med väldigt lite sömn så nu efter att jag har varit ut med Wilma och fått i mig frukost och medicin så ska jag glida ner under täcket ett tag. Ser bara att solen precis börjar kika fram och jag har inga mörkläggningsgardiner så hoppas att jag kan somna ett litet tag i alla fall. Hoppas att ni alla mår bra och jag avslutar med en låt som vi i ungdomens glada dagar alltid spelade på full volym när vi hade förfest. Ja... Jag skruvar fortfarande upp volymen när denna spelas så vissa saker ändras aldrig ;)


Tjillevippen


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards