Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 26 mars 2023

Av Malin - 26 mars 2023 12:02

Ja än så länge känns den rätt skön, var ut med Wilma redan kl 5 då jag inte kunde sova och efter en liten frukost hittade jag tillbaka till sängen i någon timme. Nu har jag precis tillagat korvsoppa, blev en nästan rågad 5L gryta så lär bli några portioner i frysen :) Tvungen att lägga in en bild som visar att jag inte bara har korv i ha ha ha... Nä lite mer så som lök, morot, krossade tomater, sambal oelek och en hel del annat. Totalt s har jag stoppat i 14 ingredienser, en soppa som kom till när jag hade lite kylrens och sådana rätter kan bli riktigt goda, gäller då också att komma ihåg att skriva ner och det hade jag gjort nu :)


   


Igår kväll hade jag Mari över på yatzy afton, var länge sedan nu så det var riktigt trevligt. Vi brukar ju ses över en fika eller något annat gott och dra några parti yatzy. Igår hade jag tur och fick 4 yatzy på en omgång :) Skicklighet eller så var det Baileysen som vi tog oss :) Brukar aldrig ha sån tur när jag spelar, brukar vara mer överstrukna för att man inte får det man ska men nu så. Efter hon strosat hem såg jag lite tv men när klockan var före 23 så var jag så otroligt trött att jag gick och lade mig och det har inte hänt ofta de sista 9 åren, de gångerna kan jag räkna på mina 10 fingrar. Var väl därför som jag när klockan var 5 inte kunde sova längre.


 


Baileys i all ära men jag gillar bäst grogg eller cider och såg i veckan att det kommer en ny från Halmstad Crush, som ska smaka som sura colanappar :) Undrar om den kan vara god eller om den är som Små Sure för den fick ta mig tusan smaklökarna att svimma av och läpparna krullade sig. Denna skulle tydligen släppas den sista mars så kanske att man ska inhandla en, bara för att smaka :) På sommaren tycker jag att det är gott med en iskall cider när jag ligger på solsängen och då enar jag iskall för jag gillar inte pissljumna drycker. Det är samma när jag dricker vatten, i ett lite större glad har jag 7 isbitar så det ska bli ordentligt kallt.


  


Nu ska jag ta och stora ut med min fyrbenta vapendragare Wilma, solen skiner fint så få se om den har värmt upp lite för tidigt i morse var det -17. Efter ska jag diska bort och portionera min korvsoppa för att sedan ta och meditera lite. Utbildar mig inom den silvervioletta flamman för att kunna ge healing. Kursen är normalt på 3v men med mitt mående så får den ta lite längre. Har en gång testat att heala mitt knä när det värkte som värst och det fungerade faktiskt :) Så bara att kämpa på för att på ett tag öva på de jag känner. 


 


Hoppas nu att ni alla får en riktigt fin söndag och även en bra start i morgon på den nya veckan.


Tjillevippen




Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards