Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 20 mars 2023

Av Malin - 20 mars 2023 11:59

Jaaaa suck :) Så känns det faktiskt just nu,varje dag är likadan oavsett om det är vardag eller helg. Skulle behöva lite omväxling och framförallt glädje i mitt liv. Det är som att jag var dag bara väntar på att sommaren, solen och värmen ska komma för att DÅ kommer allt att bli tipp topp. Hoppas i alla fall att jag ska må bättre då och att sommaren ska lysa upp min tillvaro för förra sommaren var inte alls rolig då pappa just innan midsommar föll och aldrig mer kom hem utan i stället lämnade oss i augusti. Jag hoppas att mitt mående ska vara bättre så att jag känner mig bekväm bland folk igen och kan slappna av, le och ha roligt. Har i alla fall köpt en bikini så att jag och min väninna kan åka till Bjumisträsk om kvällarna för ett kvällsdopp och givetvis ska den användas flitigt för att sola också :) Jag älskar att ligga på min solsäng, lyssna på radio, lösa korsord och bara ha det bra om sommaren. Och på kvällarna hoppas jag på något äventyr när det är lite svalare. 


 


Jag har inte gått upp i vikt trots mitt dåliga mående, i stället när jag vägde mig igår så hade jag gått ner ytterligare 2 kg så det känns bra. Bara att fortsätta sakta men säkert att gå åt det hållet. Har idag tänkt göra en turkisk gryta på dels nötkött, vita bönor, krossade tomater, lök och sambal oelek (istället för pepperoni då jag inte har det hemma). Brukar blir drygt 5 liter som jag portionerar och fryser in. Går fortfarande rätt bra att hålla sig från kolhydrater och socker men visst unnar jag mig ibland, tror att jag har hittat ett sätt som passar mig helt enkelt och som jag kan följa utan att känna det som att jag saknar något. 


 


I morse så steg jag upp just innan 7, det är svårt att sova längre nu när det är soligt den tiden och jag har morgonsol i sovrummet. Var ut med Wilma och tog mig sedan frukost i form av 2 kokta ägg och lite löksill, såg ett avsnitt av Paranormal Nightmare innan min läkare ringde mig på utsatt tid för att följa upp hur det går. Jag har ju fallit längre ner igen och får inte mycket gjort hemma och är konstant trött pga mina sömnproblem så nu kom vi överens om att jag ska börja ta receptbelagda sömntabletter som inte är beroendeframkallande. Jag hoppas att det kommer att hjälpa för bara att få ordning på sömnen skulle ju vara ett stort steg framåt. Sedan gäller det att även få ordning på tankarna och så hoppas jag även att minnet ska bli bättre och jag ska sluta gråta i tid och otid, vet inte hur många gånger om dagen jag gråter numera. Konstigt att det finns några tårar kvar.


 


Nå, nu har i alla fall Wilma fått sig lite mat så jag ska ta tag i disken, skönt att få diskhon tom även om det inte är mycket i den nu men jag gillar inte att börja laga mat när det redan finns disk ;) 

Hoppas att ni alla får ha hälsan och njuter av våren.


Tjillevippen


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards